Smedefirmaet Rustfri Service A/S i Odsherred

Her på siden kan du læse mere om Rustfri Service A/S. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, eller ønsker du at vide mere, kan du altid henvende dig til os. Sammen drøfter vi dine spørgsmål. 

Lokalt smedefirma i Odsherred

Rustfri Service A/S er et smedefirma beliggende lokalt i Vig i Odsherred. Vi tilbyder at arbejde på Sjælland samt udfører arbejde via udrejse til en lang række lande i udlandet. Af samme årsag kan man kalde os for et fleksibelt smedefirma, der møder kunden i det område, hvor der er arbejdsopgaver at udføre.

Det drejer sig om primært danske kunder, som vi arbejder for på både dansk- og udenlandsk jord. Har du behov for at høre mere om vores arbejdsområder og arbejdshåndtering, kan du henvende dig til os via oplysningerne på kontaktsiden. Sammen drøfter vi dine spørgsmål og dertil ønsker til opgaven. Vi ser frem til at høre fra dig.

Få et tilbud fra dit smedefirma

Du er altid velkommen til at kontakte Rustfri Service A/S, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores smedearbejde i Odsherred. Vi står klar til at hjælpe dig med lige det smedearbejde, du ønsker realiseret. Kontakt os, så vi kan drøfte dine muligheder og lave et eventuelt tilbud.   

Om smedefirmaet Rustfri Stål A/S i Odsherred

Rustfri Service A/S trækker rødder helt tilbage i 2005. I 2017 blev firmaet til den udgave, vi også kender i dag. En mindre virksomhed med omkring 7 ansatte. Firmaet udgør til sammen en gruppe arbejdskraft, som har meget erfaring i branchen og med blod på tanden til at udføre stort og småt samt simpelt og kompliceret.

Af ejere i firmet findes b.la. Carsten Holgersen, som er medejer og startede i lære i ’99, og har lige siden løst stort og småt i smedebranchen. Derudover er der kompetente ansatte i firmaet, som tilmed har god erfaring i branchen.

Vores solide team, gør det muligt at beherske alle discipliner inden for fremstilling af rusfrit stål. Vores primære kompetencer er fremstilling og montage af procesudstyr i rustfrit stål til farma og dertil industri. Vi er godkendt til at levere produktionsudstyr til fødevare. Vi fremstiller på vores værksted i Odsherred samt tilbyder montage hos kunden.