Testfaciliteter

Her på siden kan du læse mere om Rustfri Service A/S’ testfaciliteter. Har du nogle spørgsmål til nedenstående, eller ønsker du at vide mere, kan du altid henvende dig til os. Sammen drøfter vi dine spørgsmål. 

Testfaciliteter hos Rustfri Service A/S

Hos Rustfri Service A/S har vi god erfaring og ekspertise i tests. Vi har de fornødne testfaciliteter og testsystem til udførelse af en række forskellige tests.

Ud over nogle test udført for et amerikansk pharma virksomhed, har lokalerne hovedsageligt været benyttet til egne forsøg med biomasse og lignende. Et tidligere og nu ophørt samarbejde med DTU og Risø har gjort det formålstjenligt at kunne udføre denne type forsøg selv.

  1. Testsystem til generering af varmeovergangstal
  2. Bestemmelse af dråbestørrelser ( Malvern Laser Difraktions måling ) og partikel størrelser

Hos Rustfri Service A/S har vi dataloggere og rum til at udføre tests mm.. Vi har stor erfaring med at køre forskellige test og er rutineret i forløbet. Vi laver primært test på egne maskiner samt andre opgaver. 

Få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte Rustfri Service A/S, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores smedarbejde i Odsherred. Vi står klar til at hjælpe dig med lige det smedearbejde, du ønsker realiseret. Kontakt os, så vi kan drøfte dine muligheder og lave et eventuelt tilbud.